Asiakasarviointien ja -arvostelujen ehdot

Nämä käyttöehdot koskevat käyttäytymistäsi, joka liittyy Electrolux:n (the "CRR Service") tarjoamaan asiakkaiden arvioinnit ja arvostelut -palveluun. Mikäli Electrolux:n yksityisyyttä koskevat menettelytavat ovat ristiriidassa näiden käyttöehtojen kanssa, nämä käyttöehdot ovat voimassa CRR Serviceen nähden.

Lähettämällä jotakin sisältöä Electrolux:lle sinä vakuutat, että

Vakuutat lisäksi, ettet lähetä sisältöä

Suostut vapauttamaan Electrolux:n (ja sen toimihenkilöt, johtajat, edustajat, alayhtiöt, yhteisyritykset, työntekijät ja ulkopuoliset toimittajat, kuten mm. Bazaarvoice, Inc.) vastuusta ja pitämään viattomina suhteessa kaikkiin sellaisiin vaateisiin, vaatimuksiin ja vahingonkorvauksiin (sekä varsinaisiin että välillisiin) olivat ne sitten millaisia tahansa, tunnettuja tai tuntemattomia, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot, jotka ovat seurausta edellä antamiesi vakuutusten rikkomisesta tai jonkin lain tai kolmannen osapuolen oikeuksien loukkaamisesta.

Kaikkeen lähettämääsi sisältöön annat Electrolux lle pysyvän, peruuttamattoman, käyttömaksuttoman, siirrettävän oikeuden ja lisenssin käyttää, kopioida, muuntaa, poistaa kokonaan, sovittaa, julkaista, kääntää, käyttää johdannaisteosten luomiseen, myymiseen ja jakeluun kyseistä sisältöä ja sisällyttää kyseistä sisältöä johonkin muotoon, tietovälineeseen tai teknologiaan kaikkialla maailmassa antamatta siitä sinulle korvausta.

Kaikkea lähettämääsi sisältöä voidaan käyttää Electrolux:n yksinomaisen harkinnan mukaan. Electrolux varaa oikeuden muuttaa, tiivistää tai poistaa minkä tahansa sellaisen sisällön Electrolux:n sivustolta, jonka Electrolux katsoo yksinomaisen harkintansa mukaan rikkovan sisältöä koskevia ohjeita tai näiden käyttöohjeiden muita määräyksiä. Electrolux ei takaa, että sinulla olisi mahdollisuutta Electrolux:n kautta muokata tai poistaa mitään lähettämääsi sisältöä. Arvioinnit ja kirjalliset kommentit postitetaan yleensä 2-4 arkipäivän kuluessa. Electrolux kuitenkin varaa oikeuden poistaa minkä tahansa lähetetyn sisällön tai kieltäytyä postittamasta sitä mistä syystä tahansa. Sinä myönnät, että sinä, eikä Electrolux, olet vastuussa lähettämästäsi sisällöstä. Mikään lähettämäsi sisältö ei ole salassapitovelvollisuuden alainen Electrolux:n, sen edustajien, alayhtiöiden, tytäryhtiöiden, kumppaneiden tai ulkopuolisten palveluntoimittajien tai niiden vastaavien johtajien, toimihenkilöiden tai työntekijöiden taholta.

Lähettämällä sähköpostiosoitteesi arviointisi ja arvostelusi yhteydessä, suostut siihen, että Electrolux ja sen ulkopuoliset palveluntoimittajat voivat käyttää sähköpostiosoitettasi ottaaksen yhteyttä sinuun arvostelusi johdosta tai muista hallinnollisista syistä.

Sulje ikkuna